پوشاک

پوشاک

هر پدر و مادری دوست دارد که بهترین لوازم را برای  سیسمونی نوزاد خود تهیه نمایند و این امر در گرو استفاده از تجربه دیگران به عنوان مشاور و راهنمای خرید می باشد.
برای انتخاب پوشاک، فاکتورهای مهمی ازجمله طراحی مناسب و جنس مطلوب مواد تولیدی باید در نظر گرفته شود تا از بروز مشکلات برای کودک، پیشگیری شود.
در انتخاب لباس و سایز دلخواه به فصل توجه کنید مثلا
اگر نوزادتان در تابستان به دنیا می آید؛ لباس سایز 1 ماه زمستانی نخرید زیرا تا آن زمان نوزاد رشد کرده است .
و بقیه موارد به طور کلی مطرح شده است:

1-سایز لباس

بچه ها به سرعت رشد می کنند و بزرگ می شوند. لباسی که در حال حاضر مدل تنگی دارد، یک ماه بعد احتمالا اصلا قابل استفاده نخواهد بود. در ضمن لباس تنگ باعث می شود نوزاد به خصوص در نواحی ران عرق کند و عرق سوز شود. در هنگان خرید به عرض لباس دقت کنید و مدلی را انتخاب کنید که یا کش بیاید یا از عرض آزاد باشد تا وقتی لباس را به نوزاد می پوشانید آرنج و دست هایش اذیت نشود.

2-رنگ لباس

برای نوزاد لباس سفید در اولویت است و بعد از آن می توانید سراغ رنگ های روشن بروید منتها لباس هایی با رنگ و طرح های متنوع استفاده کنید.

3-جنس و مدل لباس

حواستان به مدل دکمه ها هم باشد که باعث آزار بدن نوزاد نشود. علاوه بر این اگر تعداد دکمه های لباسی زیاد است، بهتر است اصلا سراغش نروید.
به این نکته توجه کنید که حداقل ده بار در روز باید این لباس را باز کرده، کودک را عوض کنید و دوباره لباس را به او بپوشانید. در نتیجه لباس هایی که پوشاندن و بیرون آوردن آن به سادگی انجام می شود؛ در اولویتند.
الیافی مورد استفاده برای لباس نوزاد باید پنبه ای و نرم باشد و به خصوص دور مچ دست و پایش کشبافت سفت نداشته باشد که روی بدن نوازد فشار ایجاد کند و جا بیندازد. .
برای اینکه نوزادتان هنگام تعویض کمتر اذیت شود، می توانید لباسی را انتخاب کنید که یقه اش با چسب باز و بسته می شود. اگر دکمه کوچکی روی شانه باشد هم برای خارج کردن و پوشاندن لباس خوب است، اما بهترین نوع لباس ها آن هایی هستند که یقه گشادی داشته باشند.
زیرپوش چه از نوع رکابی و چه آستین دار باید زیردکمه دار هم باشد وگرنه به راحتی از پهلوهای نوزاد کنار می رود و او را در معرض خطر سرماخوردگی و... قرار می دهد.
لباس زیپ دار را برای سال های بعد نگه دارید.زیرا در دوره نوزادی لباس زیپ دار ممکن است باعث آسیب به پوست بچه شده یا حساسیت بدهد.

4-تعداد لباس

بهتر است در خرید سایز صفر زیاده روی نکنید چون در اغلب موراد بعد از دو، سه ماهگی دیگر قابل استفاده نخواهد بود. بعضی از بچه ها نیز  درشت ترند و از همان ابتدا لباس سایز صفر تنشان نمی رود. برای اینکه با کمبود لباس مواجه نشوید توصیه می کنیم چهار تا سه جفت لباس خریداری شود.
نکته‌اي که بسيار قابل توجه است، اين است که هزينه‌ زيادي را صرف خريد لباس به محض تولد کودک نکنيد زيرا نوزاد به سرعت بزرگ مي‌شود؛
) سعي کنيد لباس کم اما با کيفيت تهيه کنيد لباسي که مي‌‌خريد، بايد راحت، نرم و کارآمد باشد، نوزاد را در برابر گرما و سرما حفظ کرده و باز و بسته کردن آن نيز ساده باشد.
بهتر است براي تابستان لباس‌هاي آستين کوتاه و براي زمستان آستين بلند خريداري کنيد. در 8 هفته‌ اول بعد از تولد،  لباس‌هايي به نوزاد بايد پوشاند که از سرپوشانده نشوند.زيرپوش‌ها نیز، چه
ركابي باشند یا آستين بلند و  يا كوتاه، حتماً باید زيردكمه‌دار باشند.
 
 

لیست لباس های مورد نیاز برای دلبندمان:
ست چند تکه(ست بیمارستانی) این ست برای زمانیست که نوزاد تازه متولد شده است حداقل به دو دست نیاز است سعی شود ست کامل خریداری شود
که شامل :شلوار، بلوز جلو دکمه دار، بلوز آستین کوتاه، بلوز آستین بلند، شورت پوشکی، رکابی، دستکش، کلاه، ناف بند، روسری و دورپیچ می باشد.
بلوز و تیشرت بلوز و تیشرت از نوزادی تا نوجوانی مورد استفاده می باشد.
بادی به دو دسته تابستانی و زمستانی تقسیم می شود در سه نوع آستین حلقه ای، بلند و کوتاه می باشد
شلوار جزء ضروریات است که به سه نوع راحتی،تابستانی و زمستانی تقسیم می شود.
سرهمی شامل دو دسته تابستانی و زمستانی است.
لباس گرم(زمستانی) شامل کاپشن، سویشرت و لباس های ضخیم دیگر می باشد.
لباس مجلسی در مدل های مختلف بسته به جنس و سلیقه متفاوت اند
کلاه نوزادی، آفتاب گیر و زمستانی
جوراب 3-4 جفت زمستانی و 3 جفت تابستانی
پیش بند 6 عدد نرم در طرح ها و رنگ های مختلف کافیست.
کفش و پاپوش بسته به سلیقه ها
دستکش 4-6 جفت قابل استفاده در زمستان و تابستان
لباس زیر نوزادی  سعی شود جنس لباس نخی ساده باشد از سایز 1 تا 3ماه از هر کدام 2-3 سری
در طرح های مختلف ساده و دکمه دار تهیه گردد.
..
نظرات


لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید